Gaat u of uw bedrijf verhuizen?

Maak dan gebruik van de service en diensten die Van der Ent u biedt. Met ruim 100 jaar ervaring als verhuizer is Van der Ent gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen. Door onze samenwerking met 15 collega verhuisbedrijven uit de TopMovers groep zijn wij met 500 medewerkers in staat u alle service en diensten te bieden om uw verhuizing optimaal te laten verlopen. In heel Nederland, maar ook elders in de wereld. Kortom, wij zijn altijd voor u volop in beweging             

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Met vestigingen in Spijkenisse, Rotterdam, Den Haag & Breda bedienen wij onze klant 24/7. Ons team van ruim 80 enthousiaste en gediplomeerde medewerkers zijn u graag van dienst.

                                             

 

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM