• Home
  • Blog
  • Ruimbaan Uitzendbureau – Getting THE Job Done

Ruimbaan Uitzendbureau – Getting THE Job Done

 

Ruimbaan is een uitzendbureau, die personeel aanbiedt voor elke sector en elk functieniveau, zowel vast als tijdelijk. Hierin kunnen wij van grote waarde zijn voor zowel bedrijven als werkzoekenden. Bedrijven hebben geen tijdverlies door werving en selectie, geen risico/doorbetaling bij ziekte, bedrijven betalen alleen de gewerkte uren en ze hebben geen administratie (ze ontvangen per week een factuur voor de gewerkte uren). Bovendien kunnen bedrijven gebruik maken van onze kennis van recruitment. Maar ook werkzoekenden kunnen bij ons terecht. Wij helpen hen graag zo snel mogelijk aan een baan, die bij hun situatie past.    

Anders denken, Anders werken
MVO is een begrip binnen de organisatie. Dat vind je terug in de manier hoe wij met elkaar omgaan en hoe wij naar buiten treden. Ook al zitten we midden in het digitale tijdperk, persoonlijk contact is voor ons het allerbelangrijkste. Wij hebben niet de behoefte om snel te scoren en we willen onze mensen ook niet in korte tijd opbranden. Daarmee creëren we continuïteit in onze organisatie. Bij ons draait het om de langere termijn. Met de slogan ‘Getting THE Job Done - Anders denken, Anders werken’ vult Ruimbaan op een unieke en persoonlijke manier vacatures in alle sectoren in. Er wordt door de intercedentes op een creatieve manier nagedacht over mogelijkheden en oplossingen, waarbij de aandacht voor inleners en uitzendkrachten altijd voorop staat. Deze bijzondere aanpak van ‘Anders denken en Anders werken’ zorgt ervoor, dat zowel werkzoekenden als bedrijven op een uitstekende manier worden geholpen. 

Zaken op Rails
Ruimbaan is al jaren een bekend gezicht bij Zaken op Rails. Wij vinden het een erg leuk evenement, waar je goed kunt netwerken. De sfeer is altijd gemoedelijk en laagdrempelig. Daarnaast is het een echt Rotterdams evenement, waar men als vrienden met elkaar omgaat. Het evenement heeft echter ook een commercieel tintje. 

Mede dankzij deze eigenschappen biedt ‘Zaken op Rails’ Ruimbaan de kans om in contact te komen met de lokale en regionale ondernemers. Ruimbaan wil deze ondernemers graag verder helpen aan uitstekend personeel. Tijdens het netwerken op zijn Rotterdams willen wij graag uitleggen hoe we van meerwaarde kunnen zijn voor bedrijven of werkzoekenden.  

Wilt u ook gebruik maken van deze unieke en persoonlijke service? Kom op het evenement ‘Zaken op Rails’ bij ons langs voor een persoonlijke kennismaking of schrijf u direct in voor een nadere kennismaking als werkzoekende of als bedrijf. Wij nemen dan persoonlijk contact met u op.

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM