• Home
  • Blog
  • Salvors : uw aanspreekpunt voor al uw debiteurenvraagstukken

Salvors : uw aanspreekpunt voor al uw debiteurenvraagstukken

Wij bieden onze klanten oplossingen die leiden tot een hoger saldo op haar bankrekening en een lagere openstaande debiteurenstand. Voor sommige van onze opdrachtgevers nemen wij het gehele debiteurenbeheer uit handen.

Bij vele van onze klanten zitten wij al jaren binnen om wekelijkse de openstaande posten te monitoren en gepaste actie te nemen waar nodig. Onze
werkwijzekenmerkt zich door onze ondernemer gerichte manier van communiceren.  Debiteuren van onze klanten ervaren ons als keurige mensen met wie jetotoplossingen kunt komen.

Het feit dat onze samenwerkingen al jarenlang voortduren, is daar ook wel een bevestiging van.
Ook hebben wij klanten die gebruik maken van ons debiteurenbeheer programma SALVO.  

Dit systeem koppelt eenvoudig aan iedere boekhoudapplicatie en voorziet in eenvoudig, maar effectieve functies. Geen overbodige cosmetische toeters en bellen, maar gericht op de praktijk.
Andere opdrachtgevers doen ook (of alleen) een beroep op ons om incassotrajecten te begeleiden.

Wij treden op zijnde haar makelaar in incasso. Hier zijn wij een wat andere eend in de bijt dan de wel bekende incassobureaus of deurwaarders organisaties.

Als makelaar in incasso maken wij gebruik van correspondenten verspreid door het hele land en zelfs wereldwijd. Wij beschikken altijd over een correspondent in de nabijheid van de vestigingsplaats van uw debiteur.

Wij sturen de trajecten aan en zorgen er o.a. voor dat te maken kosten niet uit de hand lopen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Ook brengen wij onze opdrachtgevers twee-wekelijks op de hoogte over de voortgang en beoordelen wij de effectiviteit van incasso-actie zodat de snelste weg naar incassering wordt gevonden.

U hoeft zich dus nooit af te vragen hoe het ervoor staat met uw vordering. Daar zorgt uw incassomakelaar wel voor.

U bent van harte welkom om kennis met ons te komen maken tijdens de beurs “zaken op de rails”.

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM