Zaken op de Rails op de rit

Staat het al in uw agenda? 16 mei 2017, Zaken op de Rails in het Stoomdepot in Rotterdam Noord. Het gezelligste netwerkevent van Rotterdam en omstreken.De organisatie is druk in de weer met de voorbereidingen en het belooft weer een mooi evenement te gaan worden.

Het laatste nieuws is dat de opening van Zaken op de Rails wordt verzorgd door niemand minder dan de Commandant der Mariniers, Ten Hove. Al bijna twee eeuwen, met enkele onderbrekingen, hebben de mariniers hun thuisbasis in Rotterdam. 
Hoe de opening er uit gaat zien blijft nog even onder de (Mariniers)pet.

Commandooverdracht VGKAZ3

Verder kunnen we met trots melden dat naast onze trouwe (hoofd)sponsoren Rabobank en Daamen& van Sluis ook Ucare Career Solutions sponsor is geworden. 
Ladage Events zal zorgen voor de inwewendige mens en een fraai horecaplein op de beursvloer. Natuurlijk zal het ook niet aan entertainment ontbreken, maar de exacte inhoud van het programma is nog niet helemaal ingevuld. 

Het bij Zaken op de Rails naast gezelligheid natuurlijk vooral om netwerken en zakendoen. Wat dat betreft loopt het als een trein. We hebben nu nog slechts 5 plekken vrij voor ondernemers die een stand willen hebben op de beursvloer. Dus zorg dat je snel reageert en kijk hier voor de mogelijkheden.

Wij hebben er nu al zin in. U ook? Meld u vast aan als bezoeker. Dat kan hier. En dan zien we u graag 16 mei 2017 bij een nieuwe Zaken op de Rails.

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM