• Home
  • Blog
  • Nieuw partnerschap bij directie Business Netwerk Rijnmond

Nieuw partnerschap bij directie Business Netwerk Rijnmond

lentelunch bnrZeer gewaardeerde netwerkpartner van het organisatieteam Zaken op de Rails kondigt nieuw intern partnerschap aan bij de directie Business Netwerk Rijnmond. Wij wensen Steven en Marjan heel veel succes!

Marjan van Berkel en Steven Corijn voeren vanaf heden gezamenlijk de directie van de activiteiten van Business Netwerk Rijnmond. Van Berkel – voorheen succesvol actief bij Hagero uit Barendrecht – zal haar ervaring in relatiemarketing en haar netwerk inzetten om de groeiambities van Business Netwerk Rijnmond te realiseren. Van Berkel en Corijn hebben hiervoor ieder voor 50% een belang genomen in Netwerkorganisatie Nederland B.V.

Nieuw élan: uitbreiding netwerk

Corijn - reeds een aantal jaren actief binnen Business Netwerk Rijnmond - is blij met deze versterking: "Het feit dat Marjan al jarenlang ervaring heeft in het netwerk in de regio en dit destijds succesvol heeft opgebouwd, biedt voor onze partners en leden alleen maar voordelen en mogelijkheden. Het netwerk wordt op deze wijze uitgebouwd en uitgebreid. Dat brengt nieuw élan, dus nieuwe kansen binnen het netwerk. En dat komt onze partners en leden ten goede."

Druk bezochte Lentelunch 2015

Afgelopen woensdag 29 april was het de 'vuurdoop' voor Van Berkel en Corijn tijdens een druk bezochte Lentelunch 2015 bij partner Van der Valk Hotel Ridderkerk. De lunch werd in samenwerking met Sultan CRM georganiseerd. Met ruim 130 partners, leden en relaties presenteerde Corijn samen met Van Berkel tevens in het kort de nieuwe plannen van Business Netwerk Rijnmond.

Van Berkel: "Onze focus qua doelgroep ligt op bedrijven en organisaties met meer dan tien medewerkers. We hebben de pakketten hierop aangepast. Daarbij bieden we een toegevoegde waarde door het creëren van een zakelijk platform met diverse bijeenkomsten en communicatiemogelijkheden. Onze plannen werden positief ontvangen en we vinden het prettig om partners en leden gebruik te laten maken van ons opgebouwde netwerk. Daarin zullen we ons beleid steeds strakker neerzetten om uiteindelijk nieuwe verbindingen en new business te genereren voor hen. Want daar gaat het uiteindelijk om."

Meer informatie over Business Netwerk Rijnmond vindt u via de website www.businessnetwerkrijnmond.nl.

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM