Rotterdam, het Korps Mariniers en Zaken op de Rails

Het Korps Mariniers is al zo’n 200 jaar verbonden aan Rotterdam. Daar is Rotterdam trots op en daar is het Korps trots op. Zaken op de Rails is dan ook erg blij dat de opening van ons evenement verricht zal worden door niemand minder dan de Commandant der Mariniers, Ten Hove. Op welke wijze blijft een verrassing.

Hoewel er even sprake van was dat de Van Ghentkazerne in Rotterdam met alle mariniers wegbezuinigd zou worden zijn ze volop aanwezig in Rotterdam. De mariniers, de bewoners van Rotterdam en de lokale overheid heeft zich hard gemaakt om het Korps in Rotterdam te houden.

Lees verder

Gaat u of uw bedrijf verhuizen?

Maak dan gebruik van de service en diensten die Van der Ent u biedt. Met ruim 100 jaar ervaring als verhuizer is Van der Ent gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen. Door onze samenwerking met 15 collega verhuisbedrijven uit de TopMovers groep zijn wij met 500 medewerkers in staat u alle service en diensten te bieden om uw verhuizing optimaal te laten verlopen. In heel Nederland, maar ook elders in de wereld. Kortom, wij zijn altijd voor u volop in beweging             

Lees verder

Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport, moderne luchthaven en aanjager van economische, maatschappelijke en sociale ontwikkeling .

Elke dag landen en vertrekken er tientallen vluchten. Rotterdam The Hague Airport biedt werk aan ruim 2000 mensen met hoge- middelbare- en lagere opleidingen. Daarnaast leveren alle activiteiten op het luchthaventerrein indirecte werkgelegenheid met betrekking tot bedrijven in de regio. De luchthaven zal zich in de komende jaren gaan ontwikkelen en zet zich in voor “een nieuwe economie”, in samenwerking met jonge ondernemers (startups),  op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Groei van de luchthaven betekent vooruitgang. Stilstand is achteruitgang en kan ten koste gaan van de werkgelegenheid en ontwikkeling van de nieuwe economie in de gehele metropoolregio en daarbuiten.

Lees verder

Zaken op de Rails in Beeld

Foto's en video's kijken is altijd leuk toch? Even die momenten opnieuw beleven. Zo kijken wij via foto's en video's met plezier terug op voorgaande edities van Zaken op de Rails. We laten jullie zo nu en dan natuurlijk even meekijken. Wij kunnen niet wachten tot 16 mei. 

Lees verder

Locatie

Adres locatie

Museum Stoomdepot Rotterdam
Rolf Hartkoornweg 50
3034 KL ROTTERDAM